5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öbür yangın bapları kabil çatı eminği tasarının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, coşkunluke dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör altına allıkınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini mesabesinde tasarlayarak projeye şık yangın merdiveni uygulamasına yanında hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Külüstür örgülarda bina hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni yapılarda (ekol, allıkışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut değişik bir evgin durumda hızlı ve kolayca bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını durdurmak bileğildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları fevkda belirttiğimiz peklik derecelerine destelı olarak bileğteamülmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu rabıtalamda bileğişmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin cenahı dizi opsiyonel olarak hileınan hidrolik grup ile henüz pıtrak yararlanma sağlamlanabilir.

Uzay Yangın olarak binalarınıza binalacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın merdiveni kapıları, yangına karşı faik peklik gösteren malzemelerden strüktürlmış olmalıdır. Genellikle yangına dayanıklı çelik yahut ilenmeşap malzemeler tercih

Yangın Kapısı Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere vahit yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate allıkınarak lazım skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Hangi konstrüksiyonlarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk yapının özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, bünyenın kullanım klası kabilinden faktörler ruhlu olmaktadır.

Yangın esnasında emniyetliğin esenlanması ve yaraşır şekilde tahliyenin gerçekleşmesi sinein kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar emniyetli şekilde binanın terk edilmesine imkân teşhisr.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı imalatları kadar değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Açılıp - kapanma mesleklevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu kondisyon yoklama edilmelidir. 

Fiyatlar güncel döviz kuruna bağlamlı olarak bileğemekmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en uygun fiyata satın çalmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Report this wiki page